mandag 1. juni 2009

Hyggelige besøk tar også slutt....Det har vært hyggelig å ha vår unge pastor fra Kirken i Dalen i Kvinesdal på besøk. Søndag talte han først i menigheten her i Orahovica, og om kvelden stod Durdenovac for tur. Møtet i Durdenovac ble kronet med seier. En ung dame som var på møtet for første gang, tok imot Jesus og ble frelst da Sindre gav innbydelsen. Slike møter liker vi.
I dag har han fått være med på overhøring av en av mine studenter som forsvarte sin oppgave i BA i teologi. Det ble også kronet med seier, og panelet ble enige om at kun beste karakter var den riktige, - en ren 5-er. Det er jo litt hyggelig for meg også som har vært hans veileder gjennom hele året og skrivingen av oppgaven.
Dagene går fort, - og i morgen tidlig (onsdag) har jeg satt klokka på ringing til 5.45. Da går turen til Budapest hvor Sindre flyr Norwegian via Oslo til Stavanger. Så er det hjem igjen til varmen, - for her har det vært kaldt den siste uka.
Vi takker Sindre for besøket, - og sier et STORT velkommen tilbake ved en senere anledning.
På bildet ser du Sindre Hauan tale i Durdenovac, tolket av Nicoleta. Det andre bildet er fra overhøringen av Zoran i dag. Zoran til høyre i bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar