søndag 14. juni 2009

Fantastisk dag med innvielse av vår nye møte-sal.Det er bare en ting å si: DET HAR VÆRT EN FANTASTISK DAG!!
Møtet skulle starte kl 10.oo, men allerede en time før, begynte folk å fylle salen. Dermed fikk de med seg vår siste musikalske finpuss før møtet.
Lokalet vi har vært i de siste tre årene har vært som en trang buss, - og har derfor gått under navnet "autobus". Til melodien "This is the day that the Lord has made", spilt av Jeremy på trombone og Boshidar på gitar, marsjerte de tre av oss inn i salen, - jeg gikk først med et stort ratt, og styrte "bussen" på plass til stor jubel fra forsamlingen. (Vi må ikke bli for høytidelige heller!)
Vår pastor Slobodan, ønsket velkommen, og det flotte programmet kunne begynne med lovsang, bønn, power-point presentasjon av prosjektet, dikt og hilsener fra bl.a Dr. Peter Kuzmic, før Edith tok gitaren og sang, -først på norsk og så på Kroatisk; "Vi vil gi deg ære, og tilbe deg". Til slutt talte jeg om Guds mirakler gjennom historien, -og knyttet det til byggeprosjektet som i seg selv er et Guds mirakel.
Etter fest-møtet ble hele forsamlingen invitert på lunsj i en av byens større restauranter. De hadde gitt oss et helt spesielt tilbud, og vi fikk kun lov å dekke deres kostnader til å lage maten. Hele 113 mennesker spiste og ble mette for under 3000 kr.
Nå vil vi trekke pusten et par dager, men så begynner vi på neste byggetrinn en etasje opp i bygget. + at vår leilighet i 3. etg. blir gjort ferdig før vi drar hjemover til Norge for sommeren.
Det har vært en fantastisk dag, - og enda er den ikke ferdig. I kveld skal vi ha møte i Durdenovac, og vi samles med stor forventning også der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar