lørdag 6. juni 2009

Full aktivitet for å gjøre menighets-salen ferdig.Neste søndag, 14.06 skal vår nye menighets-sal innvies. Det blir en stor dag. I over to år har vi holdt til i et mindre rom i bygget, og vi har hatt kommerlige forhold under byggeperioden. Men nå jobbes det på spreng for å bli ferdige til neste søndag. Toalettene i 1. etg. gjøres ferdig, entreen fliselegges og males, dørene inn til menighets-salen er på plass, plattformen ble laget i går, og når neste strøk er ferdig på veggene, blir teppet lagt, -og 150 nye stoler kan settes på plass. Dette blir en stor dag for oss!
Peter Kuzmic og jeg skal tale, og en viktig gjest fra USA, Hendricson, vil være tilstede sammen med oss. Etter gudstjenesten vil alle som har vært med på dugnad, og ellers hele menigheten, bli invitert til en enkel lunch på byens restaurant som har gitt oss et helt spesielt tilbud.
Vi må vise at vi setter pris på de mange som har stått med og bidratt enten ved arbeide, mat til dugnadsarbeiderne og ellers vært med og bidratt på andre måter.
Og så langt er ALT BETALT!! Det er et Guds under!
På bildet ser du et glimt inn i møtesalen mot plattformen, og vår pastor, Slobodan, (som betyr "frihet"), som pusser rundt de nye dørkarmene.
I morgen tidlig reiser Edith og jeg til Zagreb for å tale i en menighet der, men vil være tilbake i Durdenovac til kvelden. Mandag morgen skal jeg ha seminar for alle lærerne på videregående skole her i Orahovica. ---Så, oppgavene er mange og varierte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar