søndag 21. juni 2009

Barnevelsignelse og en som ble frelst.
Begivenhetene står i kø. Vi hadde et velsignet formiddagsmøte i dag hvor lille Sara ble båret frem for menigheten og velsignet. Foreldrene, Branko og Zjeika, som jeg hadde gleden av å være med å vie for vel 2 år siden, hadde all grunn til å stråle av glede. Zjeika som har passert 40, hadde et tøfft svangerskap, -og en enda tøffere fødsel. Men Herren holdt sin hånd om både henne og lille Sara, og hun er en liten solstråle. På det ene bildet ser du meg holde lille Sara under velsignelsen. Branko og Zjeika til venstre, min tolk Nikoleta og vår pastor Slobodan til høyre.
Neste bildet er utenfor det enkle hjemmet deres i en liten landsby vest for Orahovica. De hadde invitert oss sammen med noen venner til en enkel servering utenfor huset sitt i dag.

I kveld hadde vi så et herlig møte i Durdenovac igjen. Stadig dukker det opp nye mennesker, -i kveld var det en ung muslimsk mor som kom sammen med sin lille datter. I avslutningen av møtet søkte hun frem til forbønn for å ta imot Jesus som sin Herre og Frelser. Hun strålte av glede etterpå. Nå var hun fri fra treldommen hun hele sitt liv hadde levd under.

Det var vår unge misjonær fra USA, Jeremy Bohal, som talte i kveld. Her tolket av Sandra, som også trakterer pianoet på en fantastisk måte.

Neste søndag kl. 09.00 er det dåp. Det blir en stor begivenhet. For første gang i historien skal vi ha dåp i en innsjø her ved Orahovica. Be at vi må få alle tillatelser i orden. Her må vi ha polititillatelse for en slik sak når det skal skje i det offentlige rom. Sjøen er samtidig distriktets offentlige badeplass, så vi vil nok få mange tilskuere selv om det er tidlig på morgenen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar