lørdag 25. april 2009

Kvinnekonferanse i Osijek.


Hei igjen.
Det har vært en spennende dag på kvinnekonferansen i Osijek. Tema jeg fikk til å tale over var: "Female Identity in Religious Traditions". På mange måter litt av et "minefelt" å trå inn i, men det jeg hadde på hjertet fikk god mottagelse. Og den påfølgende debatten ble frisk og god. Sammen med meg på talerlisten i dag, var professor Ranka Katalinski fra Sarajevo.(til høyre i bildet) Hun er professor i psykologi. Konferansen som har vart i tre dager, var tilrettelagt av Julijana Tesija. (til v. i bildet). En av våre medarbeidere på fakultetet.
Etter konferansen kjørte vi hjem og har kost oss ute i hagen med jordbær fra Makedonia og karamell-iskrem. Skriver dette bare for å erte deg :)
I morgen vil menigheten her i Orahovica og i Durdenovac markere dagen min. Det er vanlig å markere etter møtet, -så da blir det kake igjen.... Det får visst bli en uke eller to med faste etter alt dette.
Så på mandag kjører vi Brit Helene Stene til flyplassen i Zagreb. Hun har vært hos oss i 1 1/2 uke i forbindelse med hjelpesendingen. Det har vært kjempe koselig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar