lørdag 18. april 2009

Gode nyheter på flere plan!Bildene: Øverst: Noe av det som ble mottatt av AGAPE Vokuvar.
Neste bilde: Traileren til Reidar Fuglestad ved lokalet i Durdenovac
Neste bilde: Klær lagt ut over bord og benker i lokalet.
Nederste bilde: Pianoet.

Hei alle sammen.
Det har vært en begivenhetsrik uke. Onsdag var vi i Zagreb og hentet Brit Helene som har vært primus motor for hjelpesendingen. Så på torsdag morgen kom Reidar Fuglestad med den store traileren, 110m3 med hjelpesending! Fortollingen tok et par timer med venting i Vokuvar, men så var alt klart. Halve lasten ble levert til AGAPE i Vokuvar og så bar det videre til Durdenovac hvor mange stod klar til å hjelpe med lossing. Litt før kl. 21.00 var bilen losset.
I går ble klær, sko og utstyr lagt ut over bord og benker, Og vi skal også i dag legge ut mere. Det er et stort og tidkrevende arbeide. Så på tirsdag kommer de første 20 familiene for å ta imot det de trenger. Vi har skriftlig invitert 80 fattige familier i første omgang. Og det vil bli til enda flere.
Et piano var også med på lasset til menighetsarbeidet vårt. Det er vi svært takknemlig for!
I går kveld, - mellom hauer av klær-, hadde vi et enkelt møte. Men det ble helt fantastisk. Tre av familien til han som tok imot Jesus sist helg (se bloggen nedenfor) hadde sett den store forandringen som hadde skjedd hos ham, og nå kom de ens ærend for å ta imot Jesus de også! Det kaller vi "moden frukt". Det ble en fantastisk stund da vi kunne be sammen med dem, - og de strålte av glede over det nye livet de hadde mottatt! Nå vil de igjen fortelle andre om hva de har opplevd. Og slik går Guds ord fram og forandrer menneskeliv!
På onsdag til uka 22. apr. blir jeg skikkelig pensjonist (67), men ikke tro at jeg har tenkt å pensjonere meg. Til det opplever vi så altfor mye spennende og flott. (Moses var vel ca. 80 da han begynte sin tjeneste :) så vi har noen år igjen enda før det skikkelig tar av.
Ha en flott week-end:
Hilsen Øystein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar