onsdag 7. april 2010

Euromission besøkte oss i påska.

Det ble noen fantastiske dager sammen med teamet fra Euromission i påska. De besøkte Kutjevo, Orahovica, Slatina og til slutt to kvelder i kultursenteret i Durdenovac. I samtlige byer fikk vi leie kultur-husene/kinoene gratis, og i Orahovica stilte selv ordføreren opp og ønsket teamet fra Norge velkommen.
Det ble noen fantastiske dager. Kveld etter kveld ble evangeliet presentert gjennom drama, dans, sang, vitnesbyrd og direkte forkynnelse. Tormod Bakkevold, leder for Euromission, har en fantastisk evne å kommunisere. Han har evangelistens tjeneste og brenner for å vinne mennesker for Gud. Responsen var enorm. Med takk til Gud kan vi konstatere at godt over 100 mennesker i alle aldre gav tilkjenne at de ville ta imot Jesus. Nå ligger en stor utfordring framfor oss med oppfølgingen.
I forbindelse med deres besøk hadde vi trykket opp store farge-plakater, og en mengde invitasjons-lapper som ble delt ut på gatene. I tillegg hadde jeg trykket opp igjen en påske-traktat som jeg har skrevet spesielt for det katolske Kroatia. Alle som var på møtene fikk en med seg hjem ved utgangen. Og i hver by hadde vi trykket opp lapper med kontaktadresser og møtetider. Disse var klistret på på baksiden av traktaten. Det ble en travel, men velsignet påske.
Vi takker Euromission for besøket og sier ET HJERTELIG VELKOMMEN TILBAKE !
Bildene: Øverst: Orahovica´s ordfører ønsker teamet fra Norge velkommen. Nikoleta, som var dyktig tolk med dem hele tiden, oversetter.
Kinoen i Orahovica var fullsatt. I Durdenovac hadde vi 130 stykker på møtet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar