lørdag 10. april 2010

Nye medarbeidere, STEVO og KATERINA.


Etter som arbeidet vokser, har behovet for medarbeidere meldt seg med full styrke.
Det er derfor en stor glede å kunne presentere ekteparet Stevo og Katerina. Hun fra Slovakia, han fra Makedonia. Han har 3-årig bibelskole (BA i teologi) fra Fakultetet i Osijek. Han har rik erfaring i ungdomsarbeide og er en fin forkynner. Samtidig er han en dyktig lovsangsleder. Katerina er utdannet pianolærer (BA i musikk med piano som hovedinstrument), og er en svært dyktig pianist. Spiller også klarinett. Begge kommer fra kristne hjem og har en solid kristen bakgrunn.
Nå ønsker de å innvie sine liv til å tjene Gud sammen med oss. Vi ønsker dem hjertelig velkommen, og gleder oss til å samarbeide med dette flotte ekteparet. De vil i hovedsak arbeide i og ut fra den nye menigheten i Durdenovac både med et sosialt engasjement såvel som barne og ungdomsarbeide. I tillegg vil de få ansvar for det nye arbeidet som begynner å ta form i Kutjevo, hvor enda en ny menighet er i sin spede begynnelse.
Målet er at vi skal kunne ønske dem velkommen allerede 1. juni med innvielse til tjenesten søndag 6. juni.
Dette er et stort tros-løft for oss. Men vi kjenner så sterkt at dette er Guds vilje, at vi tør ikke la være å satse.
Les nedenfor hvordan du kan bli en partner med dem.

BLI MED OG HJELP STEVO OG KATERINA.
Alle utgifter inkludert, regner vi med at det vil koste oss ca. 1.000 Euro, litt i overkant av kr 8.000,- i måneden å ha dem i tjenesten. Da de selv kommer fra en fattig menighet i Slovakia, har de selv ikke mulighet å skaffe underhold. Vi må derfor hjelpe dem. Vi har allerede fått løfte på kr 1.500,-, men som du ser, det er langt igjen.
Vi utfordrer derfor med frimodighet menigheter, hus-grupper, foreninger, organisasjoner, familier og enkelt-personer til å ta et tak med oss. Uansett størrelse på beløpet du er med og gir, vil du få regelmessig nyhetsrapport fra dem hver 3. måned. Bli en partner med dem, og hjelp dette flotte ekteparet til å gå inn i full-tids tjeneste for Herren! Kontakt oss på vår mail: osandto@msn.com og vi informerer hvordan det praktisk skal tilrettelegges for din regelmessige gave.
TAKK FOR AT DERE STÅR MED OSS !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar