mandag 23. november 2009

Tilbakeblikk på en fantastisk week-end.


Torsdag sist uke kom Pavle Chekov, leder for Ambassadors For Christ, Slovakia sammen med to ungdommer, Doug fra USA, og Mark fra Spania. Pavle og jeg hadde lagt opp til stort evangeliserings-seminar i Durdenovac på lørdag, og møter hver kveld. Det ble noen hektiske, men velsignede dager. Til seminaret kom det ikke så mange som vi hadde forventet. Det viste seg at det var en rekke andre ting som foregikk akkurat denne week-enden i en del menigheter. Men Pavle og jeg delte solid og inspirerende undervisning i evangelisering, og begeistringen var stor. Vi ble bedt om å arrangere nytt seminar til våren, - og det sier vi ikke nei til.
Kveldsmøtene var godt besøkt, og allerede på første kveldsmøtet i Durdenovac var det mange som søkte forbønn. Blant de som kom frem var det en som søkte frelse. Andre søkte hjelp til forskjellige behov.
Søndag kveld var det nesten 50 stykker tilstede, og en ung mor som var der med sine barn, kom frem da innbydelsen ble gitt for å ta imot Jesus som sin frelser. Det var så flott å se henne stå der sammen med sine to barn i bønne-køen.
Selv om en er sliten etter en week-end, veier gleden over å se hvordan mennesker blir møtt av Gud opp, og trettheten fylles med en indre glede.
I dag er Pavle og ungdommene over til Tuzla i Bosnia, men vil komme tilbake til oss i kveld for overnatting før vi i morgen, tirsdag kjører til fakultetet i Osijek. Der skal jeg ha muntlig eksamen med en av mine pedagogikk-studenter. Så som du forstår, dagene er fulle av oppgaver av variert art. Takk for all forbønn og støtte!

Bildene:
1: Pavle Cekov, -en ekte evangelist.
2: Sandra, Jeremy og Boshidar leder lovsangen.
3: Sandra studerer ved universitetet i Wien, Ungarn, men kom for å hjelpe oss med å spille piano til lovsangen,- det gav et ekstra løft!
4: En del av forsamlinger søndag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar