onsdag 4. november 2009

Menigheten feiret 1.års jubileum.

Menigheten feiret 1-års jubileum.
Søndag 25. oktober kunne vi med stor takk til Gud markere 1.års jubileum for menigheten i Durdenovac. Det har vært et begivenhetsrikt år. Først av alt: Vi har fått oppleve å be til Gud med nærmere 30 stykker til frelse gjennom dette året. Vi har hatt to dåpshandlinger, - 4 stykker er blitt døpt,- og dåpskøen vokser. Vi er blitt anerkjent av AOG Croatia som en selvstendig menighet innen AOG-fellesskapet. Vi har hatt flere evangeliserings-seminar, hatt konserter for såvel barn som voksne, delt ut julepresanger til flere hundrede fattige barn, har mottatt og delt ut en stor hjelpesending fra Brit Helene og Olaug i Sokndal. Dette i tillegg til våre 3 ukentlige møter og samlinger.
Fremfor oss ligger store utfordringer og planer. Allerede den 20 nov. inviterer vi samtlige menigheter i østlige Kroatia (Slavonia fylke) til stort evangeliserings-seminar og Gospel-weekend. Pavle Chekov, leder av Ambassadoors for Christ i Slovakia blir vår hovedtaler. I desember er det ny runde med julegaver og dukketeater for fattige barn og deres familier. Og så, - Vi har kalt et ungt ektepar, Stevko og Katerina, til å bli våre medarbeidere. De vil etter planen begynne sin tjeneste hos oss i begynnelsen av Januar. Mere om dette etterhvert.
Vi vil nå behøve hjelp til deres lønn, -og ellers utgifter i forbindelse med leilighet, helseforsikring etc. Jeg lager en egen melding på dette senere.
Som dere forstår, Vi har hendene fulle, men opplever samtidig Guds rike velsignelse, - å vandre i ferdiglagte gjerninger er ikke stress, - det er en stor glede.
Bildene:
Ikke sjelden er vi nå over 40 stykker på søndags-kveldsmøtene. Og folk kommer for å oppleve den frigjørende atmosfæren og for å møte Gud.
Slavitsa og Edith med burdags-kaka til 1-åringen. Den smakte skikkelig godt!
Fra fjor-årets juleforestilling med evangeliet presentert gjennom dukketeater.
Menighetslokalet vi leier av Sjakk-klubben i Durdenovac. Vi har plass til nærmere 100 personer, - men har vært opp i 130 ved jule-forestillingen. Da stod de langs veggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar