torsdag 29. oktober 2009

En kort notis i en travel hverdag.


Det blir bare tid til en kort liten notis i dag. Traileren med nødhjelp satte kursen hjemover igjen i går ettermiddag. Vi er takknemlig for den flotte lasten med nødhjelp til Vokuvar. Litt tok vi også av her i Orahovica.
I dag er jeg på seminar ved fakultetet i Osijek. Det er en markering av "20 Years of Freedom" etter kommunismens fall. Det er delegater fra Makedonia i syd til Bulgaria, Romania, Bosnia, Serbia, Kroatsia ++++. Konferansen er over på lørdag, og da blir Stevo, - vår kommende medarbeider? med meg til Orahovica. Han skal være med oss i 2-3 uker for å bli kjent med arbeidet. Be at Herren viser oss klart om det er Guds vilje at det er han og kona som skal bli våre medarbeidere.
I kveld er det stor høytidelighet på fakultetet. To personer skal utropes til æres-doktorer, - da må jeg kle meg i finstasen med kappe og øvrig akademisk utstyr :=) ja, ja, slik er det nå...
Skal legge inn mere på denne bloggen i morgen.
Bildet viser Edith sammen med "mannskapet" som kom med hjelpesendingen. De står fremfor et skilt som viser at det enda ikke er ryddet for miner like bak dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar