onsdag 7. oktober 2009

Virksomheten i full gang.Så, endelig ble det tid til en liten melding til dere igjen. Dager og uker flyr. Men midt i travelheten opplever vi Guds nærvær og Hans velsignelse. Sist søndag var det godt over 40 samlet til møte i Durdenovac, og det ble en lang kø med mennesker som søkte forbønn. Det ble sent før vi endelig kom oss hjem igjen. Men Gud møtte mange behov, både fysiske og åndelige.
Edith og jeg tok oss tid til 3 dager i Ungarn i slutten av forrige uke. Vi besøkte byen Heviz ved Balatonsjøen, hvor Ediths søster var sammen med en reisegruppe fra Norge. Det ble 3 forfriskende dager med bading i varme kilder, avslapping og god mat. Sommeren hjemme i Norge viste seg ikke fra sin beste side i år, så det gjorde godt å få lade batteriene skikkelig. Vi har, - og har ellers hatt- et utrolig vær her nede siden vi kom. I dag er det +26 på gradestokken, - og det tar vi imot med takk.
Ellers har vi begynt med husgrupper i menigheten annen hver uke. Så langt er det to grupper, - og det er fullt hus begge steder. Her kommer venner og naboer for å høre vitnesbyrdene og bli bedt for. Allerede på første samling i en husgruppe, var det en som ble frelst og en som ble helbredet. I kveld, onsdag, er det Jeremy som har bibelstudie i menighetslokalet, - og så neste onsdag er det husgruppe igjen.
Som jeg kanskje nevnte i forrige blogg, er vi nå blitt anerkjent som selvstendig menighet av de evangelispe pinsemenighetene her i Kroatsia (AOG). Det er både en utfordring og en anerkjennelse.
I morgen, torsdag, skal jeg ha samtaler med et par som ønsker at jeg skal vie dem. Hun var en frafallen, men blr frelst på et av våre møter for ikke lenge siden, og nå vil hun og samboeren at jeg og pastor Slobodan skal vie dem. Det blir den 16.okt. Igjen en merkedag for menigheten.
Ellers har vi det godt på alle felt. Vi er endelig kommet i orden i leiligheten her på menighets-senteret, og selv om vi har bare 51 m2 å bevege oss på, trives vi i vårt lille "reir" her opp under taket i 3. etg.
Jeg har endelig fått inn møblene og ellers utstyret på kontoret mitt, og håper å være i orden med det også på lørdag. Så langt er det bare laptoppen som holder kontakten med utenverdenen.
Gud velsigne dere alle, -og takk for at dere står med oss i arbeidet.
Edith og Øystein

Bildene:
1: Utsnitt av forsamlingen under årskonferansen for pinsebevegelsen (AOG)i Kroatsia.
2: Boshidar og Jeremy leder lovsangen i Durdenovac.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar