mandag 12. oktober 2009

Nyheter fra Kroatia.En uke er gått, - en ny har tatt fatt. Slik er det. Men midt i disse dagene som kommer og går, hvor dager blir til uker, uker til måneder, - og måneder til år, opplever vi Guds store omsorg og nærhet både i liv og tjeneste.
I går, søndag, hadde vi nattverds-møte i Durdenovac, over 30 samlet. Jeg hadde fått et klart vekkelses-budskap knyttet til Joh. 3: 14 - 18. Jeg hadde først talt her i menigheten i Orahovica. Tema: Levende tro. Så på ettermiddag møtte vi paret som vi skal vie på kommende lørdag. Bruden ble frelst hos oss(var en frafallen) for noen måneder siden, og da ville hun ikke lenger "leve i synd som samboer", proklamerte hun. I går kveld tok også han sitt standpunkt og tok imot Jesus. Det var herlig å se dem stå sammen og motta nattverden. Det blir et flott par, Zoran og Martina!!
Ellers skjer det mye her på bygget. Sist uke ble laminat-gulvene lagt i de to gjesteleilighetene. Så nå er de snart klar for å ta imot dere som vil komme på besøk.
Ellers er kontoret mitt ferdig, - og jeg har flyttet inn. Kjennes godt. Det som nå er vår store utfordring, er oppvarmingen av bygget nå når vinteren kommer. Komplett varmeanlegg for hele bygget vil koste oss ca. 80.000,-kr. Vi har bestilt anlegget i tro!!!
Denne uka skjer det ting både hjemme i Norge og her. Den store traileren med nødhjelp lastes opp i Sokndal på onsdag, og neste mandag setter den kursen mot Vukovar her i Kroatia.
Her hos oss har vi hus-møter i to hjem på onsdag kveld, i Durdenovac og Feri Chanci.
Ellers vil vi si takk til dere som hadde kafe på Frivillighets-sentralen i Kvinesdal sist onsdag. Alle spiste og ble mette. Takk skal dere ha som stilte opp og gjorde en fantastisk jobb.
Bildet av forsamlingen er fra en tid tilbake.
Den store traileren til "En hjelpende hånd".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar