onsdag 18. november 2009

Storsatsing i Durdenovac denne week-enden.


"Gospel Weekend" eller på kroatisk: "Vikend Evandelja" har vi kalt denne weekenden. Vi starter først med møte her i Orahovica torsdag kveld, og så bærer det over til Durdenovac med møter fredag, lørdag og søndag kveld. Store plakater er satt opp over hele byen, og flygesedler med invitasjon deles ut til folk på gata. Vi setter spesielt fokus på ungdom, - men om noen skulle være i 80-årene, vil de være like velkommen. Vårt motto for menigheten er: "Frelse, fremtid og håp til folket!" Og vi legger sterk vekt på å være et inkluderende fellesskap, -ikke en sekterisk ekskluderende klubb for spesielt interesserte som passer inn i et mønster.
I tillegg til kveldsmøtene, har vi hel-dags seminar i evangelisering og menighetsvekst på lørdag. kl. 10.00 - 17.00. Invitasjon til seminaret er sendt ut til samtlige evangeliske menigheter i hele det østlige Kroatia, -Slavonia fylke.
Som hovedtaler har vi invitert Pavle Chekov, opprinnelig fra Makedeonia, men nå leder for Ambassadors for Christ(AFC) i Slovakia. Han er en kjempe-evangelist. Sammen med seg har han to unge aspiranter til tjeneste i AFC, en fra Spania og en fra USA. I tillegg skal jeg ta en del av undervisningen og ellers være vert for møtene og seminaret sammen med mine flotte medarbeidrer.
Denne week-enden kan bety et nytt gjennombrudd for Durdenovac, samtidig med at vi tror de som kommer på seminaret, vil få en ny giv å ta med seg hjem til sine respektive menigheter.
Stå med oss i bønn for denne week-enden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar