lørdag 28. februar 2009

Ny hjelpesending. Vukovar og Durdenovac, Kroatsia, MEN VI TRENGER HJELP TIL FRAKT!!!

JEG LEGGER INN NY INFORMASJON PÅ DENNE MELDINGEN JEG SKREV FOR EN TID TILBAKE.
HJELPESENDINGEN ER KLAR, TRAILEREN ER BESTILT TIL UKA ETTER PÅSKE, MEN VI MANGLER ENDA CA. 25.000,- KR TIL DEKNING AV FRAKT. BEHOVET FOR HJELP ER STORT. HJELPEN TRENGES NÅ!
JEG OPPFORDRER DERE ALLE TIL Å SE HVA DERE KAN GJØRE FOR Å HJELPE OSS. KONTAKT GJERNE BRIT HELENE I SOKNDAL SOM STÅR FOR SENDINGEN, ELLER KONTAKT OSS. MIDLER KAN SETTES INN PÅ VÅR KONTO DU FINNER LENGRE NEDE I DENNE MELDINGEN.
hjelpesending er planlagt til å gå fra Norge allerede uka etter påske. Denne gangen er målet å dele det på to byer med store behov her i Kroatsia, byene Vokuvar og Durdenovac.
Brit Helene Stene i Sokndal er allerede i full gang med innsamlingen, og vi håper at flere vil støtte til fra forskjellige steder hjemme i "gamle-landet".
Fortsatt er det behov for gode klær og sko, men
det største behovet akkurat nå er å skaffe nok midler til transporten. En slik stor hjelpesending koster ca. 50.000,- kr. Vi har allerede omtrent halvparten av hva det vil koste, - så enda mangler vi en del tusen!
Den store traileren til "En Hjelpende Hånd" i Sokndal, er allerede bestilt for avreise i uka etter påske. Da må alle papirer med oversikt over lasten være godkjent av toll-myndighetene her nede, - så nå haster det å få alt klart.
Nå trenger vi en del venner som brenner for saken, til å hjelpe oss. Er du en av dem? !
Kan du bidra med noe, - eller har spørsmål, ring gjerne Brit Helene på mobil: 93038839
Gaver til transport kan settes in på Godt Nytt-hjelpen sin konto: 3080 30 44364.
Merk gaven: "Transport av hjelpesending."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar