torsdag 18. november 2010

Trenger hjelp for nytt lokale i Virovitica.VIKTIG MELDING !!
Vi har i dag vært og sett på lokalet vi kan få leie for å etablere en full-evangelisk menighetg midt i byen Virovitica. Vi kjenner at Kristi kjærlighet formelig tvinger oss.
Vi vil ha plass til ca. 60-70 mennesker i salen. I tillegg er det et kjøkken og toalett. For dette må vi betale ca. kr 1750,-. Hvis vi vil leie hele 1. etasje som har to svært praktiske rom ekstra, må vi betale ca. kr 2.800,-. Veggen mellom hoved-salen og det ene rommet kan lett fjernes, og dermed vil vi kunne ta imot ca. 100 mennesker. Vi kjenner at vi skal satse fullt ut, men vi gjør som disiplene da de fikk for mye fisk, - de ropte på sine lagsbrødre i andre båter for å berge fangsten.
Dette er et rop til enkeltpersoner, bønnegrupper, husmenigheter og større menigheter. KAN NOEN VÆRE MED Å HJELPE OSS MED ET FAST BIDRAG I MÅNEDEN?
Jeg er takknemlig for alle som vil si "jeg skal be for dere." Men vil du samtidig også lytte til hva Herren sier til ditt hjerte?!
Det haster for oss, for på mandag må vi gi en tilbakemelding til huseieren.
Legg gjerne vår blogg på listen over dine "favoritter".
Takk for at du tok deg tid til å lese dette.
Vil du kontakte oss, send noen ord til osandto@msn.com
BILDET: 1: Fra inne i salen, 2: Maria, Dalibor,(som blir pastor-par for Virovitica) Edith, Øystein og Stevo. Katarina tok bildet. Tekstene på bannerne i 2.etg vil bli forandret med menighetens navn. Vi har ikke tenkt å bare ha en anonym lapp på døra. Vi har tenkt å satse for Jesus!
Hjertelig hilsen Øystein og Edith

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar