torsdag 30. september 2010

Vil bygge skole i slummen i Nairobi, Kenya.


Samtidig med at vi utvider vårt arbeide her i Kroatia med å legge tilrette for, og starte opp to nye menigheter i byene Kutjevo og Virovitica, er vi i gang med innsamling og planlegging av å bygge opp en skole midt i Nairobis slum i Kenya. Menigheten Filadelfia Tonstad hadde nylig loppemarked og fikk inn kr. 39.000,- til fase 1 i prosjektet, - å kjøpe en egnet eiendom som vi kan bygge på. Vi mangler enda vel kr 22.000,- til å kjøpe eiendommen som totalt vil koste US$ 10.000,-.
Skolen, Glorious Junior Centre,(GJC) gir i dag undervisning og mat til ca. 90 barn, og vi har samarbeidet med dem og støttet dem i flere år. Men de leier i dag lokaliteter laget av bølgeblikk, og forholdene er kommerlige, - i tillegg til at de hele tiden må betale dyr husleie.
Vi utfordrer nå enkeltpersoner, bønnegrupper, menigheter og andre til å ta et tak med oss. Det er viktig for oss at vi får sikret oss tomten slik at vi kan begynne planleggingen av bygninger.
For barna som får skolegang på GJC, er det deres eneste mulighet for skolegang. Samtidig får de ett måltid for dagen, og også resten av familien er med i et omsorgs-program hvor de får hjelp etter behov.
Vil du være med å hjelpe oss videre og bli en partner i dette prosjektet?
Du kan sende din gave til Godt Nytt-hjelpen, Postboks 198, 4491 Kvinesdal. Misjonskonto: 3080.30.44364
For mer informasjon: osandto@msn.com
Hilsen Edith og Øystein.
-i tjeneste for andre-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar