fredag 15. oktober 2010

Vellykket besøk av Euromission.Vi hadde en fantastisk uke sammen med Euromission her i høstferien, - eller "potet-ferien" som det het i vår ungdom. Da stod vi på hodet i potetåkrene og plukket poteter, hadde såre og vonde rygger og masse jord under neglene. Ja, ja, det er lenge siden det...... I dag kommer ungdommen på team til Kroatia for å synge og danse for Jesus, dele sitt glade vitnesbyrd og lede andre inn i Guds rike, mens potetene kommer fra Kypros, og vi kjøper dem på supermarkedet.
Tormod og Margritt Bakkevold fra Søgne, grunnleggere og ledere for Euromission, besøkte oss sammen med 15 andre team-medlemmer. Det ble en fest-uke med mening.
Strategisk hadde vi lagt opp til møter/konserter i 3 byer: Durdenovac, Orahovica og Slatina. Ført med en kveld i kulturhuset/kinolokalet og så en kveld i menighetslokalet. Dette for å bygge bro inn til møtelokalene våre. Spesielt var dette vellykket i Durdenovac hvor mange unge og voksne kom til møtelokalet vårt, og vi fikk veldig god kontakt med oppfølging. Siste dagen Euromission var her inviterte de alle som ville til å lære koreografisk dans. Hele 22 stykker kom, og det var bare morro å sitte å se hvor ivrige de utførte sine bevegelser etter låten: "Jump in the house of the Lord." Vi skulle ha jumpet mye merein the house of the Lord i stedet for å sitte som mumier i våre gode stoler i møtelokalene... sier ikke mer om det, men du forstår hvor jeg vil hen.
Mange meldte seg på til vår "musikk-skole" for å lære å spille piano eller gitar, og Stevo (gitar) og Katarina (piano) har allerede hendene fulle med undervisning.
Slik knytter vi positiv kontakt med foreldre og unge i lokalmiljøet.
Jeg vil gjerne her få si takk til Euromission for besøket, - og et stort VELKOMMEN TILBAKE SENERE ! Samtidig vil jeg takke alle som stilte opp med servering og andre ytelser til teamet. Når hele "legemet" fungerer i harmoni, blir det vellykket. Og det ble det. STOR TAKK TIL ALLE, OG VÅR STØRSTE TAKK GÅR TIL GUD !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar