søndag 24. mai 2009

Hjelpesendingen utdelt + travel uke.


Alle klærne fra hjelpesendingen er nå delt ut, -og vårt lokale i Durdenovac er tilbake til normal tilstand. De siste klærne gikk til en sigøyner-landsby ved Durdenovac, og de ble veldig takknemlige!
Hadde en velsignet kveld i Durdenovac i kveld. Det er bare så flott å være sammen med disse nye søsknene i Herren. De er så åpne, - og uten gamle religiøse reservasjoner. Og Gud møter deres behov og velsigner.
Denne uka er det først undervisning ved fakultetet i to dager, så er det Budapest for å hente vår pastor som kommer fra Norge på onsdag. Torsdag og fredag er det den store Balkan-konferansen for evangelisering. Skal ha hovedinnlegget fredag morgen. Fredag kveld er det igjen møte i Durdenovac + søndag kveld. Da blir Sindre Hauan med. Lørdag er det generalforsamling for fakultetet, så da er det rapporter som skal være klare.
Trodde du vi var på ferie i Kroatsia, kanskje ??? :-) Mange ser turistreklame på TV fra den vakre kroatiske kysten, - og tror at det er der vi er. Vi har snart vært her i 4 år, -og har enda ikke hatt tid til å kjøre til kysten.... Men vi stortrives i tjenestren vi står i, og savner ikke kysten. Tar heller noen runder golf på banen i Kvinesdal når vi kommer hjem til sommeren.
Ta gjerne vår travle uke med i bønn.
Hilsen oss to i Kroatsia, Edith og Øystein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar