torsdag 26. mars 2009

Små-nytt fra Edith og Øystein i Kroatsia.

Hei.
Ville bare sende noen ord for å holde dere oppdatert om hva som skjer.
1. Nyhetsbrevet er sendt ut i dag, - håper dere får det i løpet av en ukes tid.
2. Fikk bekreftet i dag at vår pastor i Kirken i Dalen, Sindre Hauan,(se bildet) vil besøke oss i slutten av mai måned. Besøket faller sammen med en viktig konferanse for kirke- og menighets-ledere fra hele Balkan. Det blir spennende. Temaet er "Evangelisering på Balkan". Her har jeg, sammen med Dr. Peter Kuzmic,(vår rektor), og Pavle Chekov fra Slovakia, ansvar for hele konferansen. Vårt mål er å blåse nytt liv i evangeliserings-visjonen for Balkan-landene. Kommer tilbake til dette i en senere blogg.
3. Arbeidet med å gjøre ferdig dokumentene for hjelpesendingen fra sørlandet til Kroatsia er i full gang. Brit Helene Stene jobber med saken. Om du har noe du vil ha med på lasset, kontakt henne gjerne. Vi har nemlig nå en større trailer enn først beregnet, ( hele 110 m3), så det er gjerne plass. Hennes mobil er: 93038839.
På lørdag (28.03) vil vår datter, Irene, sammen med flere, igjen ha kakelotteri i sentrum av Kvinesdal til inntekt for hjelpesendingen.
4. Fortell gjerne andre om vår blogg. Det er viktig for oss og arbeidet at så mange som mulig vet om hva vi driver på med. Det har ikke vært så lett å få gjennomslag for nyheter i de "kristelige" bladene hjemme, så vi opplever at vi er litt unødvendig isolert av og til. Hadde det vi driver med skedd på Sotra eller et annet sted i Norge, hadde det vært dobbeltsider i enkelte medier. Men vi står på allikevel. Så send gjerne bloggadressen vår til noen du kjenner.
Så må dere alle ha en riktig fin helg. Takk til dere alle som trofast står med oss.

Hilsen Edith og Øystein på Balkan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar