onsdag 10. mars 2010

Hektisk, men velsignet måned.

Jeg konstaterer at det er over en måned siden vi sist la inn nyheter på bloggen. Slikt går ikke an! Beklager kjære venner!
Det har vært en travel måned med undervisning på fakultetet, 14 dager med undervisning om Evangelisering og menighetsplantning. To flotte uker sammen med 1. års elevene. Flere elever kommer fra Serbia. Det er tidligere stoffmisbrukere, skinheads ++ som er blitt frelst gjennom Ten Center sitt arbeide i Novi Sad.
Siste uke + neste uke har jeg hatt/skal ha ekteskaps-seminar for elevene. Det er veiledning for hvordan de skal veilede når de kommer ut i tjeneste. Dette har vært et stort tabu-område her nede, så her er det et stort behov. Sist lørdag hadde vi også seminar i en menighet i Ilok på grensa til Serbia.
Pastor Slobodan og Jeremy hadde gjort et fin jobb mens vi var borte, men arbeidet i Durdenovac var allikevel preget av at vi hadde vært borte i to måneder, og tilfeldige predikanter hadde talt. Men med takk til Gud kan vi konstatere at vi nå er tilbake på sporet. Jeremy er over og har bibelstudie i kveld i et forrykende snøvær.
Det var godt å komme tilbake til vennene i menigheten. Om to uker er det dåp i Osijek, og vi har en dåpskandidat. Hun er blitt frelst i menigheten, men skal desverre flytte snart. Vil allikevel bli døpt før hun reiser.
Sist week-end var de fleste i menigheten her i Orahovica + pluss noen få fra Durdenovac på menighets-weekend. Det er en årlig foreteelse som Edith og jeg sponser. Vi hadde flotte dager sammen og flere fikk oppleve en fornyelse i sitt liv.
Til påske kommer Euromission på besøk med et stort team. Da blir det satsing i kinosaler i flere byer. Samtidig kommer Stevo og Katerina nedover fra Slovakia. Vi håper de blir våre nye medarbeidere fra 1.juni. Presenterer dem om et par dager.
Takk for at dere står med oss i bønn og med midler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar