onsdag 12. mai 2010

Hyggelig tur til Slovakia.


I forbindelse med at vi sendte våre to nødhjelpere, Brit Helen og Olaug Stene hjem med fly fra Budapest sist onsdag, kjørte Edith og jeg videre til Slovakia for å være sammen med våre to nye medarbeidere, Stevo og Katarina. Det ble noen hyggelige dager sammen med dem og Katarinas familie. Samtidig talte jeg på 3 møter i deres menighet og hadde en hyggelig samling med flere unge ektepar hvor vi samtalte om ekteskapet og utfordringer i den forbindelse. Vi fikk også møte vår gode venn Pavle, leder for Ambassadors for Christ i Slovakia.
Det ble også tid til en dag med bading i varme kilder. Det gjorde godt etter travle dager. Vi sier hjertelig takk for den fantastiske mottakelsen vi fikk i Slovakia både hos familien til Katarina og menigheten.
Kvelden før vi reiste fikk vi også fatt i leilighet til Stevo og Katarina. Den pusses nå opp av eieren og gjøres klar til de kommer 1.juni.
Dagene har ellers vært full av gjøremål med å dele ut nødhjelpen fra Norge. Våre medarbeidere i Durdenovac står på hver dag. Regner med at vi vil passere 200 familier som har fått hjelp i løpet av denne dagen, -og enda har vi en del igjen. Det var en fantastisk flott hjelpesending vi fikk denne gangen av Brit Helene og Olaug, og som jeg bruker å si: Det finnes knapt noe vakrere enn et takknemlig smil fra en fattig som har fått hjelp. Det gjør oss rike, og vi får mot og styrke til videre satsing.
Menigheten opplever en fantastisk fin tid både her i Orahovica og Durdenovac etter besøket til Euromission. Sist søndag var det 41 stykker på møte i Durdenovac. Fire var der for aller første gang. Vi gleder oss til fortsettelsen. Guds rike utvides og får makt!
Bildet: Fra utdelingen av nødhjelp i Durdenovac.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar